Kamba onderwijzerswoningen

Op verzoek van een lokale ondernemer, Seydou Nantoume, een man die heel veel investeert in onderwijs, wegen en bedrijven, hebben we woningen ontworpen voor leraren in het plaatsje Kamba. Deze cluster van woningen zal in het najaar worden gerealiseerd. Het zijn allemaal stappen om te zorgen dat ook de kwaliteit van het onderwijs gaat verbeteren. Goede huisvesting, stabiel aanwezige onderwijzers bij een school en een werkelijke woon-leef-werk situatie.

140129_Kamba render 2 bewerkt
De cluster van de eerste vier onderwijzerswoningen.

140129_Kamba ensemble_01

140129_Kamba render 5 bewerkt

140129_Kamba render 3 bewerkt

140129_Kamba woning_01

140129_Kamba render 4 bewerkt
Het nieuwe erf met de fornuizen van leem.

We hebben een mooie cluster met huizen ontworpen rondom een gemeenschappelijk pleintje. Het maken van traditionele muren van gehakte stenen in combinatie met HCEB stenen is nieuw voor ons maar is tevens de nadrukkelijke wens van de opdrachtgever die ook wil dat de lokale kennis en kunde van bouwen verder wordt ontwikkeld.

In opdracht van:

logo groupe toguna