Doneren Webshop

Partners Pays-Dogon

Met bijna 25 jaar ervaring en een breed professioneel team in Nederland werken wij aan kennisdeling en partnerschap.

Nog steeds in nauwe samenwerking met onze partnerorganisatie (ADI) in Mali. Initiatieven die door hen worden aangedragen ondersteunen wij vanuit Nederland.

We lossen niet op, maar trainen. Géven niet, maar ontwikkelen. Geen pomp zonder eigenaar, geen school zonder onderwijssysteem. Lokaal leiderschap, dáár gaat het om.

Een geïntegreerde aanpak van alle werkvelden om lokaal ondernemerschap en economische ontwikkeling mogelijk te maken. Van uienproductie door vrouwen, tot steenproductie door de bouwers en installatie van pompen en zonne-energie, of boomkwekerijen om de verwoestijning te bestrijden.

Dat is duurzame ontwikkeling.

 

 Laatste nieuws


Jaarrapport 2020

2020 was een zeer dynamisch jaar in Mali. Eigenlijk is het bijna niet te geloven dat het grootste deel van de geplande activiteiten is doorgegaan, ondanks Covid-19. In februari waren we nog wel bij de aftrap van het project DJAM in Bamako en konden we nog net wat onderwijstrainingen doen maar de rest van het jaar bleek dat niet meer mogelijk. Toch is het goede nieuws dat juist door Covid-19 de nieuwe digitale communicatie met Zoom, Teams en andere middelen een ongekende vlucht heeft genomen. Veel trainingen zijn via deze nieuwe weg gedaan en veel trainingen worden nu gedaan met een lokale partner Delta-C. In Mali staat een groeiend en sterker team dat ons verbaast, verrast en telkens weer inspireert door hun daadkracht en oplossend vermogen. In dit jaarverslag leest u de resultaten die mede mogelijk gemaakt zijn door de vele donateurs en fondsen. Daarvoor hartelijk dank!

Jaarrapport PPD 2020

Jaarrapport PPD 2019


Onze partners