Doneren

Ook Partner worden van Pays Dogon? Wilt u bijdragen aan het werk dat Partners Pays Dogon verricht?

Elk bedrag, klein of groot, is een bouwsteen voor de toekomst van de bewoners van het Dogonland. Met goed onderwijs en een beroepsopleiding wordt een fundamentele bijdrage geleverd aan hun ontwikkeling en aan een betere toekomst voor de hele gemeenschap. Door pompen in beheer te geven aan de dorpen verbeteren de gezondheidsomstandigheden en tegenhouden van de oprukkende woestijn zorgt voor groeiende landbouw. Zowel financiële hulp als speciale acties worden door ons en de Dogon zeer gewaardeerd!

U kunt op 3 manieren doneren:

1. Via een eenmalige donatie. Hiertoe vult u het onderstaande formulier in en maakt u uw donatie direct in orde met de iDeal doneer knop.

2. Via een periodieke gif. U kunt elke week, maand of kwartaal een bedrag doneren. U stelt de hoogte en frequentie van uw donatie zelf in via uw eigen elektronisch bankieren pakket. U heeft hiervoor het Partners Pays Dogon bankrekeningnummer nodig, wat u onderaan deze pagina kunt vinden

3. Via een fiscaal aftrekbare gift. De Belastingdienst maakt het onder voorwaarden mogelijk om uw gift aan Partners Pays Dogon fiscaal af te trekken. Neem hiervoor contact op met de penningmeester door een mail te sturen naar info@partnerspaysdogon.nl.  U kunt ook meer informatie vinden op de website van de belastingdienst over de aftrekbaarheid van giften aan instellingen met ANBI status. U zult een intentieverklaring moeten tekenen; het benodigde formulier kunt u hier downloaden.

 

Bedrag