ADI studeert in Maastricht

Van 6 tot 20 april komen Saïdou Teme, Amakene Douyon en Gedeon Kassogue naar Nederland voor een training Projectmanagement in Landbouw aan de Maastricht School of Management. Ter voorbereiding volgen zij in maart een serie online trainingen. Voor Amakene en Gedeon zal het de eerste keer zijn dat zij Nederland bezoeken en natuurlijk nemen we deze kans waar om hen nog wat meer van Nederland te laten zien. In de week van 20-28 april verblijven zij in Amsterdam voor diverse ontmoetingen met samenwerkingspartners van ADI en PPD. In november vorig jaar volgde ADI directeur Saïdou Teme een training Strategisch Leiderschap en Verandermanagement aan de Maastricht School of Management. De trainingen die ADI volgt zijn onderdeel van het Nuffic OKP Scholarship Programma, gefinancierd door het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Internationale studenten – waaronder medewerkers van ngo’s, ondernemers en studenten – krijgen met dit Orange Knowledge Programme de kans om korte tijd in Nederland te studeren. Een mooie kans voor ADI om de organisatie nog verder te versterken en daarnaast veel nieuwe internationale contacten op te doen.