Uitnodiging Toguna Meeting Bloemendaal

Zaterdag 11 november 2023 van 14.00 tot 17.00 uur
Kerkelijk Centrum Dorpskerk Bloemendaal
Kerkplein 20, Bloemendaal

EEN ONTMOETING MET SAIDOU TEME, DIRECTEUR ADI, MALI
Wat gebeurd er precies in Mali? Hoe ziet het leven van de bewoners in het centrale deel van Mali er op dit moment uit en hoe maakt het team van Association Dogon Initiatives (ADI) hier elke dag het verschil? Bij deze nodigen wij u graag uit voor een Toguna Meeting in Bloemendaal.
Mede dankzij uw ondersteuning werkt het team van ADI aan duurzame verandering in Pays Dogon. Op 11 november aanstaande vertelt Saidou u graag meer over de situatie in Pays Dogon en de voortgang die geboekt wordt in onze programma’s voor onderwijs, water, cultuur, groene woestijn, vrouwen en gezondheid. We kijken uit naar uw komst!

RSVP
Het is fijn als u even laat weten of u aanwezig zult zijn. U kunt zich aanmelden via e-mail info@partnerspaysdogon.nl Alvast bedankt en graag tot ziens op 11 november!