Uitnodiging bijeenkomst ADI – PPD

BESTE VRIENDINNEN EN VRIENDEN VAN STICHTING PARTNERS PAYS-DOGON

In juni dit jaar zijn onze Malinese samenwerkingspartners in Nederland! Graag nodigen wij jullie uit voor een ontmoeting met Amatigue Dara en Saidou Teme van Association Dogon Initiatives op zaterdagmiddag 11 juni 2022 in Spaarndam.
Dankzij al jullie bijdragen is er de afgelopen jaren veel bereikt in Pays-Dogon. Tijdens deze bijeenkomst geven Amatigue en Saidou een persoonlijke toelichting op de ontwikkelingen in Mali en het werk van ADI. En natuurlijk praten wij jullie graag bij over onze gezamenlijke plannen voor de toekomst.
We kijken er naar uit jullie te ontmoeten!

Zaterdag 11 juni, 14.00-17.00
Stompe Toren (Spaarnwoude)
Kerkweg 26, 2064 KS Spaarndam

Het is fijn als jullie even laten weten of je komt via info@partnerspaysdogon.nl
Wij maken er een mooie middag van!

Er is een mooie jaarverslag 2021, het jaarverslag van ADI 2021, boeken over Mali en vanzelfsprekend kettingen en andere mooie Malinese producten! En last but not least, live muziek vanaf 16.30 met Ussu N’djai & The New Balansa!