Financiële update

We zijn als PPD het jaar ambitieus begonnen met een budget van ruim 300.000 euro voor 2018, om alle in samenspraak met ADI geplande projecten en activiteiten financieel mogelijk te maken. Aan de vele betrokken PPD vrijwilligers de schone uitdaging om de benodigde fondsen te werven.

Het goede nieuws is dat we tot zover goed op schema liggen!

Als vanouds mogen we rekenen op de steun van een aanzienlijke groep van particuliere donateurs die PPD een warm hart toe dragen. De inkomsten van particuliere donaties in 2018 tot nu toe bedragen rond de 75.000 euro.

Daarnaast werken we als team hard om donaties van fondsen te winnen voor specifieke projecten in Dogon. We hebben al voor zo’n 200.000 euro aan toezeggingen van fondsen gekregen in 2018, waarvan ongeveer de helft ook al daadwerkelijk binnen is. Fondsen die ons dit jaar financieel steunen met significante bijdragen zijn bijvoorbeeld Edukans, het Anton Jurgens Fonds, de Turing Foundation, Marthe van Rijswijck Foundation, Charity Stichting Rob Beers, de Marthe van Rijswijck Foundation, Stichting Weeshuis der Doopsgezinden Haarlem en de Amsterdamse Maatschappij tot Nut van ’t Algemeen.

Veel dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit succes!