SDO feest groot succes!

Het feest op de Herengracht op 1 juli is een groot succes geworden! Het was een uitgebreid en gevarieerd programma waar uiteindelijk ruim 150 mensen op af zijn gekomen. Jurriaan beet de spits af met een toelichting op de werkzaamheden van de stichting, de situatie in Mali en het enthousiasme waarmee hier en vooral in Mali verder wordt gewerkt aan het bouwen van nieuwe scholen, kennisoverdracht en de ontwikkeling van onderwijs.

Het programma vervolgde op de eerste verdieping, waar veilingmeester Anna Lambert het publiek opzweepte om de prachtige veilingstukken te kopen. En met succes! Bijna alle stukken zijn verkocht en werden vaak tot ver boven het startbedrag geveild. Een spannende veiling, waarbij er in hoog tempo fors tegen elkaar op werd geboden. Tussen de verschillende onderdelen van het programma door vonden de quiches en andere heerlijkheden goed aftrek.

Het programma werd afgesloten door Zoumana Diarra (www.zoumanadiarra.com), die een prachtig concert gaf op zijn zelf gebouwde Kora. Ook hier weer een volle zaal publiek die Zou aan het eind een staande ovatie gaf.

Een geweldige middag die uitliep in avond en zeker voor herhaling vatbaar. Iedereen ontzettend bedankt voor jullie enthousiasme, aanwezigheid en bijdrage!!