Nieuwsbrief #3 november 2015

In juni bezochten Jurriaan en Jacqti Mali. Het was de laatste reis van Jacqti- de Leeuw die op 14 augustus 2015 is overleden. Het was voor haar het afscheid nemen van het team. Ze hebben gezien hoe sterk het team is geworden en hoe goed de teamleden en de verschillende projecten van SDO en het Dogon Vrouwen Initiatief elkaar versterken.
In juni zijn zo nog vele gesprekken gevoerd met de teamleden om te kijken wat zij nog voor nieuwe ideeën en mogelijkheden hebben.
Het project “Les Mots Imprimés” dat wordt gefinancierd en begeleid door de Stichting Bloemendaal Dogon heeft met Saidou Traoré een zeer intelligente en leergierige leider gevonden. Hij is de hele week mee geweest waardoor we hem in actie hebben kunnen zien en hij de bredere context van ADI heeft gezien. Het geeft voor Gedeon Kassogue de ruimte om zich te richten op de financiële administratie en de verslaglegging.

DSC_0124

Zo was alles bij elkaar weer een inspirerende reis maar ook een met vele emotionele momenten. Tijdens deze reis groeide het verhaal van de grote Baobab…

160415_Baobab Final_NL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jurriaan van Stigt
Voorzitter Stichting Dogon Onderwijs

Download Nieuwsbrief#03 november 2015