Wisseling bestuursleden

Wisseling bestuursleden

Na jarenlang actief werkzaam te zijn geweest binnen onze stichting hebben begin dit jaar Willemien Siemens (secretaris) en Bas Wassenberg (penningmeester) afscheid genomen van ons bestuur. Wij danken hen heel hartelijk voor al het werk dat zij verzet hebben!

Gelukkig kunnen we twee nieuwe bestuursleden verwelkomen. Paulanha M.van den Berg-Diamant (secretaris) en Marco Tetteroo (penningmeester):

Foto Paulanha

“Graag stel ik mij voor als de nieuwe secretaris van de Stichting Bloemendaal-Dogon. Ik volg Willemien Siemens op, die het werk zes jaar gedaan heeft. Ik ben dertig jaar woonachting in de gemeente Bloemendaal, na vele jaren in het buitenland gewoond te hebben. Sinds kort ben ik met pensioen. Meer dan twintig jaar heb ik gewerkt als o.a. relatiebeheerder bij de museale instellingen De Nieuwe Kerk Amsterdam en de Hermitage Amsterdam. In de gemeente ben ik ook actief betrokken bij de redactie van Ons Bloemendaal, de Joodse Begraafplaats in Overveen en Kunstkring Fiore. Ik voel het als een verantwoordelijkheid om vanuit onze bevoorrechte Westerse samenleving kennis en kunde over te brengen aan bevolkingsgroepen die deze hulp goed kunnen gebruiken in hun (voort)bestaan.”

Paulanha M. van den Berg-Diamant

Foto Marco

“Mijn naam is Marco Tetteroo. Sinds kort ben ik de nieuwe penningmeester van Stichting Dogon Bloemendaal. Als inwoner van Bloemendaal en zelfstandig adviseur van MKB ondernemers op het gebied van bedrijfsfinanciering zijn de financiën van de stichting in goede handen. Ik ben 49 jaar, gehuwd en trotse vader van 3 dochters. Vrijwilligerswerk vind ik belangrijk om zo iets te geven aan de (lokale) gemeenschap. Daar past deze bestuursfunctie bij Stichting Dogon Bloemendaal goed bij.”

Marco Tetteroo