SDO, SBD en DVI worden per 1 januari 2017 één stichting

160924_Opening Lyceum _Jan Joost (84)

Breaking news: Stichting Dogon Onderwijs, Stichting Bloemendaal-Dogon en Dogon Vrouwen Initiatief worden per 1 januari één stichting: PARTNERS PAYS DOGON.

Dezelfde projecten maar efficiënter, effectiever en sterker. Wij zijn de partners van de Association Dogon Initiative in Mali.

Partners Pays-Dogon zal met meer kracht de visie van de integrale aanpak en gebiedsontwikkeling in het land van de Dogon met adviezen en geld stimuleren. Speerpunten zijn en blijven het bouwen van scholen, verbeteren van het onderwijs, restauratie van cultureel erfgoed, ontwikkeling van vrouwen door vrouwengroepen, duurzame watervoorzienig, zonne-energie, verbreden van de landbouw en vergroening van de Sahel. Alle op een manier dat de lokale economie en ondernemerschap zich kan ontwikkelen. Het initiatief ligt bij ADI in Mali, wij zijn de betrouwbare partner in Nederland. Partnerschap betekent gelijkwaardigheid en wederkerigheid. We mogen wat van elkaar verwachten.

Ons hele team bestaat uit vrijwilligers. Wij kunnen bestaan dankzij de vele partners in Nederland die een van de stichtingen of projecten vaak al vele jaren helpen. Partners Pays-Dogon heeft u nodig om de groeiende ambitie en inspirerende toekomst in Mali waar te kunnen maken.

Wordt Partner Pays-Dogon voor 10 euro per maand (meer of minder kan ook). Elke euro die wij ontvangen gaat naar een van de projecten in Mali.

Veel vertrouwen en partnerschap in 2017

Aagje, Alice, Bart, Bas, Christine, Dennis, Ellen, Gonny, Jan Joost, Jurriaan, Liesbeth, Marie, Marta, Marco, Paulanha, Pim, Rob, Sharona, Tea