De nieuwe leden van de Stichting Dogon Onderwijs

Rob van Leeuwen en Bart Duvekot deel uitmaken van de Stichting Dogon Onderwijs. De baobab groter wordt…160415_Baobab Final_NL  

Rob van Leeuwen
Rob

Sinds maart ben ik verbonden met SDO. Ik ben landschapsarchitect, en werkte voor de gemeente Amsterdam en bureau Rho in Rotterdam. Tegenwoordig werk ik freelance voor verschillende opdrachtgevers.
Al zo’n veertig jaar ligt Afrika mij na aan het hart; ik bereisde vele landen in Afrika, waaronder Mali. Het werk voor SDO geeft mij gelegenheid om mijn ervaring in te zetten voor concrete projecten. Ik doe dat met liefde; ik meen dat de werkwijze van SDO werkelijk een bijdrage kan zijn.

Bart Duvekot
Bart

Sinds ik mee ben geweest met Jurriaan naar Mali in november 2009 laat het land van de Dogon me niet meer los. Regelmatig sprak ik met hem over zijn passie voor het werk daar en de groei en verandering van de stichting. Graag wil ik als nieuw bestuurslid van de SDO zoeken naar een weg om mijn steentje bij te dragen.
Ik ben als architect werkzaam in Amsterdam, veelal projectmatige woningbouwprojecten en woon op het WG-terrein in Amsterdam in een pand dat we met een aantal mensen zelf ontwikkeld en getransformeerd hebben in de jaren 80. Mijn kinderen zijn het huis uit en dus is er “ruimte” voor nieuwe activiteiten.