Het vaccinatiegebouw en het plan voor een laboratorium

Het vaccinatiegebouw wordt gesitueerd op het bestaande complex van het ziekenhuis in Sangha en in het ontwerp worden een ruimte voor de vaccinatie gecombineerd met een kantoor en een beschaduwde plek ten behoeve van discussie en andere activiteiten voor vrouwen.

2016-09 Vaccinatiepost (1)

2016-09 Vaccinatiepost _ Jan Joost (32)

Alleen het dak moest er nog op maar men wil altijd even weten of al het metselwerk in orde is. Het ziet er wederom prachtig uit. Weer een nieuw team dat laat zien dat ze een project kunnen realiseren.

2016-09 Vaccinatiepost (5)

Op het terrein komt nu ook een laboratorium om vooral bloedonderzoek te doen. De financiering loopt via de Italiaanse donoren die ook niet meer in Mali durven te komen maar inmiddels ook vertrouwen krijgen in ADI als uitvoerder van projecten voor hen.