Nieuwe website SDO

Na 10 jaar trouwe dienst is de oude website van de stichting die door Servaes Spiekerman werd beheerd vervangen door een nieuwe. De nieuwe website is ontworpen door Visualspace. Door een zeer actueel beheer/management systeem kunnen we zelf op eenvoudige wijze te website beheren en actuele informatie toevoegen.

De hoofdteksten zijn geschreven door Willemijn de Jonge van Mijn Werk. Zowel Visualspace als Willemijn levereden hun vrijwillige bijdrage als sponsoring aan de stichting.

Een belangrijke factor in het vullen van de website is het nieuwe team van SDO. Sinds oktober vorig jaar zijn Mohamed, Roana en Josine alle informatie aan het ordenen, nieuwe teksten aan het maken en tekeningen aan het produceren van de projecten. De informatie zoals die nu op de website te vinden is, is hiervan het resultaat. In de loop der tijd zal de website nog worden aangevuld met nieuwe informatie over het bouwen met leem. De werkzaamheden van het team zijn mogelijk door de werkplekken bij LEVS architecten hiervoor in te zetten.